Nxënësit shqipëtarë shohin porno në orën e mësimit (Foto)

Kjo foto e postuar në rrjetet sociale tregon se çfarë bëjnë nxënësit e një shkolle në Elbasan.

Lajme

15/10/2015 11:45

Ata po shohin video porno në klasë përmes një celulari të zgjuar.

Fotoja është postuar nga Jeta osh qef dhe ngre edhe njëherë problemin e pranisë së telefonave të zgjuar në klasat e shkollave tona.