Nuk keni parë asgjë: Apollo IE një bishë e vërtet

20:12 | 9 Gusht 2019

 Në videon që shihni më poshtë, është makinë e cila kushton 2.8 milion dollarë.

Apollo IE ka prezantuar makinën e re dhe i kalon të gjitha pritshmëritë, transmeton lajmi.net.

Kjo që do shihni do ju duket çmenduri, nëse blini këtë makinë ju merrni një skanim 3D të trupit. /Lajmi.net/