Nuk kalon sërish Projektligji për vlerat e UÇK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës serish nuk i dhanë mbështetje Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lajme

29/10/2020 10:55

Në votimin për Projektligjin për vlerat e UÇK-së kanë marrë pjesë vetëm 31 deputetë.

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje nuk kanë marr pjesë fare në votim.

Për shkak të mungesës së kuorumit për votimin e këtij projektligji, i njëjti mund të hidhet në votim në një rast tjetër. /Lajmi.net/