NRG Band do sjell bashkëpunim me Stresin?

NRG Band njihen si grupi i cili ka pak bashkëpunime. Por, siç duket, tani kanë vendosur të sjellin një të tillë...

ShowBiz

01/02/2015 19:09

NRG Band dhe Stresi kanë postuar një fotografi ku shihen bashkë, e kjo na bën të dyshomë se mund të ketë një bashkëpunim nga ata.

Ndonëse vetë ata nuk kanë lajmëruar ndonjë bashkëpunim, mbete të pritet nëse do të ketë një të tillë nga këta emrat të dashur të skenës sonë. Lajmi.net