Norris beson se McLaren është skuadra e dytë më e mirë në F1 për nga rezultatet

Lando Norris është “i ngazëllyer” për perspektivat e McLaren në sezonin 2024 të Formula 1 dhe është shprehur optimistë për konkurrencën kundër Red Bull. Rikthimi i McLaren në form ka qenë një nga historitë kryseore të sezonit. Norris arriti që ta merrte vendin e dytë në Brazil, i cili podiumi i pest për McLaren në…

Auto & Tek

08/11/2023 16:31

Lando Norris është “i ngazëllyer” për perspektivat e McLaren në sezonin 2024 të Formula 1 dhe është shprehur optimistë për konkurrencën kundër Red Bull.

Rikthimi i McLaren në form ka qenë një nga historitë kryseore të sezonit.

Norris arriti që ta merrte vendin e dytë në Brazil, i cili podiumi i pest për McLaren në gjashtë garat e fundit.

“Mendoj se ne kemi qenë skuadra e dytë më e mirë sa i përket rezultateve. Sigurisht, ne kemi bërë disa hapa masivë përpara dhe në të njëjtën kohë, duke pasur parasysh se po flasim për të luftën kundër Red Bull, mendoj se është shumë e mirë për atë që kemi arritur këtë vit”, tha ai. /Lajmi.net/