Nora Istrefi, kjo ‘bombë’ e vërtetë

Nora Istrefi e ka arritur formën perfekte të trupit. Këngëtarja kosovare po i rri vetes gati në këtë aspekt dhe rezultatet po shihen.  Prishtinasja i ka çmendur të pranishmit, në njërin prej koncerteve të saj të fundit. Ajo i kishte veshur një palë pantallona të lëkurës, ndërsa në pjesën e epërme të trupit kishte shfaqur…

ShowBiz

28/01/2014 17:15

Nora Istrefi e ka arritur formën perfekte të trupit. Këngëtarja kosovare po i rri vetes gati në këtë aspekt dhe rezultatet po shihen.  Prishtinasja i ka çmendur të pranishmit, në njërin prej koncerteve të saj të fundit.

Ajo i kishte veshur një palë pantallona të lëkurës, ndërsa në pjesën e epërme të trupit kishte shfaqur shumëçka.  Lëvizjet provokuese të këngëtares kanë bërë që të pranishmit të mbesin gojëhapur. Nora është një ‘bombë’ e vërtetë.