Njerëz të gjallë apo skulptura?

Skulptori anglez Ron Mueck e ka bërë mrekullinë, duke i prezantuar skulpturat e tij mbresëlënëse. Në fakt, ky artist ka krijuar modele të ndryshme të njerëzve, që duket të jenë të gjallë, e në fakt janë të ndërtuar prej skulpturës. Mueck i ka nisur krijimiet e tij që nga viti 1996, për ta perfeksionuar me…

Lifestyle

28/12/2013 07:00

Skulptori anglez Ron Mueck e ka bërë mrekullinë, duke i prezantuar skulpturat e tij mbresëlënëse. Në fakt, ky artist ka krijuar modele të ndryshme të njerëzve, që duket të jenë të gjallë, e në fakt janë të ndërtuar prej skulpturës.

Mueck i ka nisur krijimiet e tij që nga viti 1996, për ta perfeksionuar me kalimin e kohës artin e tij me krijesa që duhen reale dhe të gjalla. Ju ftojmë t’i shihni këto skulptura, që duken si të jenë njerëz të gjallë.