Një vdekje dhe mbi 500 raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Një vdekje dhe 519 raste të reja janë shënuar si pasojë e Covid-19 në Kosovë, gjatë 24 orëve të fundit. Kështu ka njoftuar ministria e Shëndetësisë përmes raportit të saj të përditshëm, ku shtohet se persona të shëruar nga virusi gjatë kësaj kohe janë 779, shkruan lajmi.net. Sa i përket rasteve aktive, ato janë 4.586.…

Lajme

19/08/2022 12:18

Një vdekje dhe 519 raste të reja janë shënuar si pasojë e Covid-19 në Kosovë, gjatë 24 orëve të fundit.

Kështu ka njoftuar ministria e Shëndetësisë përmes raportit të saj të përditshëm, ku shtohet se persona të shëruar nga virusi gjatë kësaj kohe janë 779, shkruan lajmi.net.

Sa i përket rasteve aktive, ato janë 4.586. /Lajmi.net/