Një person i reziston policisë në Lipjan, ata e shtrijnë për tokë dhe arrestojnë

Policia e Kosovës e ka arrestuar një qytetar në qendër të Lipjanit. Nga pamjet e postuara nga mediat lokale, shihen tre policë me dhunë duke e arrestuar një person. I riu shihet teksa e refuzon Policinë, më pas shtrihet në tokë ku edhe arrestohet. Ende nuk dihet arsyeja e arrestimit të tij.  

Lajme

11/08/2022 22:56

Policia e Kosovës e ka arrestuar një qytetar në qendër të Lipjanit.

Nga pamjet e postuara nga mediat lokale, shihen tre policë me dhunë duke e arrestuar një person.

I riu shihet teksa e refuzon Policinë, më pas shtrihet në tokë ku edhe arrestohet.

Ende nuk dihet arsyeja e arrestimit të tij.