Një 73 vjeçare atipike

Aktorja Raquel Welch është 73 vjeçare. Por, kjo nuk i ka penguar që, e veshur me një fustan në stil leopardi, të duket më joshëse sesa koleget e saja që janë disa dekada më të reja.

ShowBiz

21/09/2013 12:00

Ikona e seks simboleve në Amerikë. Raquel Welch, 73 vjeçare.

Aktores nuk i ka penguar mosha që, e veshur me një fustan në stil leopardi, të duket më joshëse sesa koleget e saja që janë disa dekada më të reja.  Ajo ka marrë pjesë në ndejën e organizuar para ndarjes së Çmimeve Emmy, në Beverly Hills.

Fituesja e Golden Globe dhe ish modelja e Playboy duket sikur nuk është plakur fare, që nga zeniti i saj i famës në vitet 1960 – 1970.