Ngjarjet e ditës së sotme

7:56 | 25 Gusht 2019

Ngjarjet e ditës: 25 gusht 2019

10:00
Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqyri Bytyqi merr pjesë në akademinë përkujtimore kushtuar komandant Ismet Jasharit “Kumanova”. (Kleçkë)

11:00
Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqyri Bytyqi, merr pjesë në zbulimin e bustit të komandant Ismet Jashari, “Kumanova”. (Shkolla Fillore
“Ismet Jashari-Kumanova”, Javor)

20:00
Mbahet ceremonia e ndarjes së çmimeve të festivalit të artit dhe kulturës tradicionale “Etnofest”. (Fshati Kukaj, Prishtinë)

20:00
Në kuadër të “Ditëve të filmit në kujtim të Faruk Begollit”, shfaqet filmi “Proka”. (Kinemaja “Cineplexx”, Albi Mall)