Neymar-Messi, kënaqësi për sy (Video)

Neymar dhe Lionel Messi dhuruan një spektakël të shkurtër në lojën e tyre me top, në ngrohje para fillimit të ballafaqimit me Villarrealin në Copa del Rey.

Sport

05/03/2015 09:24

Neymar e Lionel Messi kanë shfaqur formë të shkëlqyeshme deri më tani gjatë këtij viti.

Andja, është e natyrshme që është kënaqësi për  sy t’i shikojmë duke luajtur me top.

Ata dhuruan një spektakël të shkurtër në lojën e tyre me top, në ngrohje para fillimit të ballafaqimit me Villarrealin në Copa del Rey.

Në fund, gjiganti katalan fitoi me rezultat 3:1 (6:2), duke u kualifikuar në finale.

YouTube player