Neuer është zero përpara këtij portieri (Video)

16:41 | 17 Mars 2015

Alves

Portieri i Sao Paulos, Felipe Alves ka bërë me të vërtetë një gjë të jashtëzakonshme gjatë ndeshjes së fundit.

Felipe Alves i ka treguar të gjithëve se të jesh portier nuk do të thotë se nuk di të driblosh.

Ai ka dhuruar një spektakël gjatë ndeshjes së fundit, dhe për këtë gjë padyshim që atij do t’ia kishte lakmi edhe Neuer.

Për më shumë shikojeni vet videon dhe shijojeni këtë magji të këtij portieri.