Nëntori sjellë Magjinë në ETC

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme.

Lajme

29/10/2020 09:27

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3kDnx7U

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC , kjo javë nga data 30 tetor deri me 5 Nëntor do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata , mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë Dhurata dhe surpriza .

Ofertat mund t’i përcjellin përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3kDnx7U

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak magji , ju do të kurseni shumë në ETC.