Në prehër të Robert Pattinson

Karaoke me alkool është e barabartë me qejf! Kështu shkruajnë shumë gazeta lidhur me një video që është publikuar, duke kënduar dhe duke u argëtuar Katy Perry bashkë me aktorin e famshëm Robert Patinson. Kjo video është bërë në vitin 2008 dhe tani është publikuar  më incizim amatoresk, ku Katy Perry i këndon aktorit këngën…

ShowBiz

26/10/2013 15:00

Karaoke me alkool është e barabartë me qejf!

Kështu shkruajnë shumë gazeta lidhur me një video që është publikuar, duke kënduar dhe duke u argëtuar Katy Perry bashkë me aktorin e famshëm Robert Patinson. Kjo video është bërë në vitin 2008 dhe tani është publikuar  më incizim amatoresk, ku Katy Perry i këndon aktorit këngën “I’ll make love to you” (Do të bëja dashuri me ty) .

Ka shumë gjëra në këtë video që mund të vërehet se çifti argëtohet tej mase. Këngëtarja është më një shishe birre në dorë, ndërsa aktori këndon shumë bukur me notat lart.

Ndryshe, Katy Perry është e dashura e këngëtarit John Mayer dhe është shumë e lumtur, ndërsa Robert Pattinson është ndarë nga e dashura e tij Kristen Stweart, sepse ajo e kishte tradhtuar.