Ndodhia qesharake: Punëtorja vallëzon në dyqan duke pastruar, e kap klienti

16:24 | 7 Dhjetor 2021

Ndodhë edhe kjo, të vallëzosh në vend të punës!

Një punëtore në një dyqan të mekanikës së bardhë ishte duke pastruar lokalin në orët e fundit të ndërrimit, dhe filloi të bënte atë që bëjnë të gjitha vajzat kur janë vetëm!

Në lokal ishte duke luajtur një këngë, dhe punëtorja ndodhi të ishte fanse e madhe e grupit që e këndon këtë këngë.

Pa menduar fare, ajo fillon të vallëzoj, duke rikrijuar koreografinë e këngës.

Teksa është duke vallëzuar, ajo nuk e ka vënë re fare se një klient është futur në lokal. Ai mbetet njëherë paksa i shtangur, pastaj ndalon të shikoj performancën e vajzës.

Epo, mund të themi sigurt se askush nuk do të donim të ishim në vendin e saj! /Lajmi.net/