Ndahet nga jeta arkitekti i ‘Piramidës’, Klement Kolaneci

Është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare Klement Kolaneci, arkitekti i njohur shqiptar i rreth 400 veprave, mes të cilave mund të veçohet ‘Piramida’ dhe Pallati i Kongreseve në Tiranë.