Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Ndahen 150 mijë euro për Lotarinë e Kosovës

8:17 | 31 Maj 2020

Lotaria e Kosovës

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka miratuar vendimin për ndarjen e mjeteve financiare në vlerë prej 151,299.95 euro për Lotarinë e Kosovës.

Sipas njoftimit të Qeverisë, këto mjete financiare janë ndarë për pagesën e obligimeve për periudhën që nga ndalimi i aktivitetit sipas ligjit për ndalimin e lojërave të fatit e deri më 30 prill 2020.

“Pas shqyrtimit të kërkesës së Lotarisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare për pagesën e obligimeve ndaj pagave bruto si dhe kontributit pensional të punëdhënësit për punonjësit e Lotarisë së Kosovës Sh.A. Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e mjeteve financiare në vlerë prej 151,299.95 euro për pagesën e obligimeve për periudhën që nga ndalimi i aktivitetit sipas Ligjit për ndalimin e lojërave të fatit e deri me 30 prill 2020”, thuhet në njoftim. /Lajmi.net/