Mustafa prezanton të arriturat e Qeverisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës Isa Mustafa do të prezantojë sot të arriturat e Qeverisë që udhëheq në përmirësimin e ambientit të të bërit biznes dhe investimet e huaja direkte në Kosovë.

Lajme

06/08/2015 07:38

Për të arriturat në këto sfera, kryeministri Mustafa do të flasë në konferencë për media, që do të mbahet në Qeverinë e Kosovës, me fillim në orën 11:00.