Motrat Kardashian tërheqin vëmendje në Londër

Kim dhe Khloe Kardashian u shfaqën së bashku në një ngjarje në Londër, dhe përderisa ato ishin në tapetin e kuq u siguruan që të tërhjekin vëmendjen më të madhe të njerëzve.

ShowBiz

09/11/2014 12:21

Motrat e famshme ishin yjet e mbrëmjes në ngjarjen Hairfinity UK në Bottaccio në kryeqytetin britanez të shtunën mbrëma.

Përderisa ato ishin në tapetin e kuq u siguruan që të tërhjekin vëmendjen më të madhe të njerëzve.

Dhe, sigurisht që të gjithë i kishin sytë nga ato posa arritën në mbrëmje.

Kim dukej absolutisht mahnitëse me pallton e saj të gjatë. Vijat e trupit të saj e kishin tërheqjen kryesore në veshjen e saj joshëse.

Përderisa motra e saj ishte veshur me një fustan mjaft të shkurtër të zi që i zbulonte këmbët.