Momenti kur gjendet foshnja e gjallë në qese të bërllokut (Foto/Video)

Ky është momenti i tmerrshëm kur gjendet foshnja ende e gjallë brenda një qeseje të bërllokut me kordin e kërthizës ende të ngjitur.

Bota

16/10/2015 13:48

Videot më poshtë tregojnë një grup të meshkujve dhe femrave të cilat i ndihmojnë foshnjes së porsalindur pasi që e zbulojnë atë në një qese bërlloku anash rrugës, transmeton lajmi.net.

Çuditërisht për ata foshnja është ende e gjallë dhe i hap krahët përderisa një njeri e kap atë.

Discovery: The tiny newborn baby was found alive inside a black plastic bin bag at the side of the road The baby spreads its arms as it is cradled

Në video gjithashtu keni mundësinë të shihni një grua me tuta ngjyrë rozë e cila i vesh një palë dorëza të pastra para se ta kap të porsalindurin dhe ta heq nga qesja e bërllokut.

Përderisa e kapin të porsalindurin për ta qitur tek një qebe, shihet se fëmija jo vetëm që e ka kërthizën ende të pa prerë por edhe placentën.

Ende nuk dihet se ku është xhiruar kjo video por besohet se është xhiruar diku në Filipine.

As the newborn is lifted, it become apparent that both the umbilical cord and the placenta remain attached The footage shows a group of men and women helping the newborn

Çdo vit, përgjatë gjithë botës me dhjetëra mijëra prind e braktisin një apo më shumë fëmijë të tyre. /Lajmi.net

YouTube player