Modeli elektrik Audi Q6 E-tron do të prodhohet në Belgjikë (Foto)

Audi do t’i prodhojë të gjitha modelet elektrike Q6 në qendrën e saj në Bruksel, Belgjikë.

Auto & Tek

17/10/2015 16:09

Q6 i ardhshëm do të prodhohet në vendin e njëjtë ku Audi i krijon modelet A1. Dega e Audi në Belgjikë prodhoi 115,000 vetura në vitin 2014.

Modeli elektrik, që do të rivalizojë modelin X të Tesla-s, do të ofrojë 500km udhëtim me një mbushje, me konceptin e parë të shfaqur në shfaqjen e veturave në Frankfurt gjatë këtij viti, transmeton lajmi.net.

Volkswagen ka njoftuar gjithashtu se ka në plan që ta prodhojë një version elektrik të modelit Phaeton, dhe shanset janë që të përdoret modeli i njëjtë i krijimit si në Q6. (lajmi.net)
2015-AudiQ6ETRON-01 2015-AudiQ6ETRON-02 2015-AudiQ6ETRON-03 2015-AudiQ6ETRON-04 2015-AudiQ6ETRON-05 2015-AudiQ6ETRON-062015-AudiQ6ETRON-07