Mirisha Mustafa përfaqëson Kosovën me veshje kombëtare në një event bukurie në Turqi

Vajzat shqiptare po e dëshmojnë edhe njëherë se dinë ta përfaqësojnë vendin e tyre në mënyrën më të mire.

ShowBiz

08/11/2017 19:29

Prandaj bukuroshja Mirisha Mustafa ka zgjedhur veshjen kombëtare për ta përfaqësuar Kosovën në event bukurie në Turqi.

‘Future Fashion Faces World’ është eventi i cili u jep hapsirë modeleve dhe modelëve profesional ta tregojnë vetën në skenën botërore.

Pritet që Mirisha Mustafa të ketë sukesin e merituar./Lajmi.net/

2