Miriam Cani sjell versionin anglisht të këngës ‘Shiu im’

Këngën e bukur ‘Shiu im’ nga Miriam Cani tani mund ta dëgjojmë edhe në gjuhën angleze në kanalin zyrtar të saj në Vevo.

ShowBiz

16/08/2014 18:19

Pas këngës ‘Labyrinth’, Miriam Cani ka lansuar edhe këngën tjetër në kanalin e saj zyrtar në Vevo, Youtube.

Kënga mbetet e bukur si në verzionin shqip dhe ka titullin ‘Bring the rain’ ndërsa edhe videoklipi është i njëjtë.

Miriami do të promovojë këngën në Gjermani më 24 gusht në kanalin e njohur gjerman ZDF.