Miley Cyrus e tregon prapanicën

Ajo po përgatiet për turneun e saj të ri ‘Bangerz World Tour’. Dhe, Miley Cyrus ka dashur të tregojë se është gati, pas një fotografie provokuese të postuar në rrjetin social Instagram. Pasi i pati dy vetura policie mysafirë ‘të paftuar’ në shtëpinë e saj, këngëtarja kontroverse amerikane e vendosi këtë foografi, si për inat…

ShowBiz

02/02/2014 23:18

Ajo po përgatiet për turneun e saj të ri ‘Bangerz World Tour’. Dhe, Miley Cyrus ka dashur të tregojë se është gati, pas një fotografie provokuese të postuar në rrjetin social Instagram.

Pasi i pati dy vetura policie mysafirë ‘të paftuar’ në shtëpinë e saj, këngëtarja kontroverse amerikane e vendosi këtë foografi, si për inat të tyre.

21 vjeçarja Miley është e ‘çmendur’. Këtë e ka dëshmuar gjatë performancave provokuese të vitit të kaluar.