Miku i Rita Orës thotë se ka dashur të vetëvritet për shkak të paragjykimeve se është me ngjyrë

Vas J Morgan është paragjykuar për shkak të ngjyrës.

ShowBiz

04/06/2020 11:34

Këngëtarja Rita Ora njihet si një person i afërt dhe sigurisht se ka edhe shumë miq rreth vetes, shkruajnë mediat e huaja, transmeton lajmi.net.

Njëri prej tyre është ai me ngjyrë, Vas J Morgan. Ai ka grumbulluar më shumë se 20,000 funte në më pak se 12 orë për t’i ndihmuar anëtarëve të komunitetit të njerëzve me ngjyrë të kenë më shumë mundësi shërbime të shëndetit mendor.

Për shkak të ngjyrës që ka, Vas tregon se ka dashur të vetëvritet sepse e kanë paragjykuar vazhdimisht.

Në një bisedë ekskluzive për DailyMail, Vas, i tregua i hapur për problemet e tij me shëndetin mendor dhe se si, me ndihmë, ai u përball me kokën e tij personale të traumës pas një përpjekje të dështuar për vetëvrasjeje.

“Kam bërë disa hulumtime dhe kam kuptuar se njerëzit me ngjyrë janë në një shkallë të konsiderueshme më të lartë të çështjeve të shëndetit mendor, i cili nga ana tjetër çon në jo vetëm çështje të shëndetit mendor, por aktivitet kriminal. Doja të bëja diçka që ishte parandaluese dhe t’i ndihmoja njerëzve me ngjyrë me burimet që u duheshin. Unë dua t’i mësoj fëmijët e mi në një moshë të re, që ata janë vlerësuar dhe të rëndësishëm. Unë nuk isha i vetëdijshëm se sa intensiv është shqyrtimi i rrjeteve sociale, unë u talla shumë herë dhe shumë prej komenteve ishin raciale. Unë gjithashtu isha duke luftuar me seksualitetin tim, me të cilin pata vështirësi të pajtohem. Unë isha duke pirë çdo natë, duke bërë ahengje çdo natë. Unë nuk e kuptova se ishte një problem derisa fillova të kisha mendime të rënda vetëvrasjeje rreth tre vjet më parë. U zgjova në një vend shumë të errët një mëngjes dhe kuptova se ishte mjaft. Kisha një përpjekje vetëvrasjeje atë ditë”, u shpreh ndër të tjera ai./Lajmi.net/