Metabolizmin mund ta nxisni me këto ushqime

Për trupin dhe mendjen është gjithmonë me rëndësi që edhe metabolizmi të jetë në rregull.

Lifestyle

02/12/2016 23:25

Kjo ndodh kur ju bën ushtrime të rregullta, duke bërë gjumin e duhur,por edhe duke pirë shumë ujë.

Janë këto tri gjëra të cilat shpejtojnë metabolizmin tuaj, transmeton Klan Kosova.

Por këto nuk përfundon gjithçka.

Më poshtë është lista e ushqimeve që gjithashtu ndihmon në këtë drejtim.

Speca djegës

Drithrat

Brokoli

Supa

Kafeja dhe çaji i gjelbër

Molla dhe pjeshka

Erëza

Agrume

Ushqime të larta me kalcium

Arra