Messi spektakël para japonezëve (Video)

Superylli i Barcelonës, Lionel Messi ka bërë spektakël për popullin japonez, duke kaluar një pengesë mjaft të vështirë.

Sport

02/01/2015 19:52

Messit iu vendos përpara një pengesë mjaft e madhe, të cilën është dashur ta kalonte. Kjo gjë u shfaq nëpër kanalet e ndryshme japoneze.

Ai është dashur që ta kalonte me top një pengesë të lartë prej 18 metrave, dhe është dashur që ta kapte topin para se ai të bie në tokë.

Dhe, kjo gjë nuk ishte fare problem për jashtëtokësorin e Barcelonës, i cili arriti ta realizojë me një sukses të lartë.

Video