Mercedesi i së ardhmes pa dritare (Foto)

Matthias Bottcher, një dizajner industrial nga Stuttgart është krijuesi prapa këtij koncepti të mahnitshëm të Mercedes.

Auto & Tek

10/10/2015 17:09

Vetura ka një dizajn të mahnitshëm dhe ka një ndryshim të madh nga çdo veturë tjetër – është pa dritare.

Normalisht, një njeri nuk do të mund ta voziste një veturë pa dritare, por kjo është një veturë e së ardhmes e cila vozitet vetë, transmeton lajmi.net.

Duket sikur një veturë e nxjerrë nga një film fantastiko-shkencor, por është shumë real dhe mund të bëhet shpejtë një prodhim i kompanisë.

Se si duket vetura mund ta shihni më poshtë:

merc001 merc002 merc003 merc005 merc006 merc007 merc008 merc009 merc010 merc011 merc012 merc013 merc014