Mercedes AMG GT R dhe GT Roadsters po vijnë – këto janë çmimet

Mercedes ka lëshuar çmimet për të gjitha modelet e saj GT të reja. Mercedes-Benz nepërmjet një njoftimi ka bërë të ditura çmimet për GT Roadster, GT C Roadster dhe GT R.

Auto & Tek

22/11/2016 23:42

Çmimet janë këto:

AMG GT Roadster vjen me çmim prej 110,981 dollarë.
AMG GT C Roadster vjen me çmim prej 138,017 dollarë
AMG GT R vjen me çmim prej 142,106 dollarë.

Këto janë çmimet pa TVSH, ndërsa vlera e TVSH është 19%, transmeton lajmi.net

Veturat janë super të shpejta dhe super sportive./lajmi.net

imageshandler-1 imageshandler-2 imageshandler-3 imageshandler-4 imageshandler-5