Mënyra e thjeshtë për të ndezur makinën kur i harxhohet bateria

Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Auto & Tek

06/01/2019 19:16

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit, transmeton lajmi.net.

Por, në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rregulloni atë, ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar. Për ta kuptuar metodën, shihni videon e mëposhtme. /Lajmi.net/

YouTube player