Memoriali i ‘çuditshëm’!

“Lochnagar Crater” në Francë, 91 metra në diametër dhe 21 metra i thellë, i shndërruar në memorial, u krijua nga shembja e minierës gjatë njërës prej betejave më të mëdha të Luftës së Parë Botërore.  The Telegraph

Fotolajm

11/11/2014 16:51

“Lochnagar Crater” në Francë, 91 metra në diametër dhe 21 metra i thellë, i shndërruar në memorial, u krijua nga shembja e minierës gjatë njërës prej betejave më të mëdha të Luftës së Parë Botërore. The Telegraph