Marina Vjollca, kjo kukull shqiptare

Marina Vjollca është njëra prej femrave më të bukura shqipare. Prezantuesja e njohur e televizionit i ‘zbavit’ fansat kohë pas kohe me fotografi të saj, përmes rrjetit social, Instagram. Përpos zërit të ëmbël dhe bukurisë në fytyrën e saj, Marina ka po ashtu një trup mjaft seksi, duke u bërë njëra prej femrave më të…

ShowBiz

22/02/2014 21:20

Marina Vjollca është njëra prej femrave më të bukura shqipare. Prezantuesja e njohur e televizionit i ‘zbavit’ fansat kohë pas kohe me fotografi të saj, përmes rrjetit social, Instagram.

Përpos zërit të ëmbël dhe bukurisë në fytyrën e saj, Marina ka po ashtu një trup mjaft seksi, duke u bërë njëra prej femrave më të dëshiruara ndër shqiptarët dhe më gjerë.

Së bashku me motrën e saj, Luana, Marina është bërë njëra prej udhëheqëseve më të njohura shqiptare. Ajo është prezente edhe në reklama të kompanive dhe produkteve të ndryshme. Ajo me të vërtetë duket si një kukull.