Makinat më të mira të vitit 2018: Makina me performancë luksoze dhe koncepte të pastra elektrike

Ka qenë një vit interesant për makinën.

Auto & Tek

04/01/2019 10:25

Pra, çfarë ka impresionuar në vitin e kaluar?

Rolls-Royce na dha SUV-in e saj të parë. Cullinan nuk mund të jetë krejtësisht një projekt nga zemra, por është një shtesë e sigurt në sektorin me rritje më të shpejtë dhe pa dyshim do ta bëjë kompaninë një fitim të bukur, transmeton lajmi.net.

Dizajni është i pastër dhe i qartë dhe një prerje e ashpër.

Diku tjetër, McLaren Automotive dëshmoi se është e mundur që ende të krijojnë makina të nxitur tërësisht nga dashuria dhe idealizmi.

BMW ka qenë në ballë të të menduarit në mënyrë ekologjike kur krijoi nën-markën elektrike BMW shtatë vjet më parë.

Vlen të përmendet këtu Audi E-Tron SUV, një makinë elektrike që është aq e përparuar teknikisht.

Gjithashtu vlen të përmendet këtu prototipi 10 nga Infiniti. /Lajmi.net/