Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Makina më e bukur në botë – Renault Trezor

17:21 | 9 Gusht 2019

Kjo është duke u konsideruar si makina më e bukur në botë, që ka marr dy vjet për tu ndërtuar.

Pjesa e sipërme e makinës i ngjan formës femërore, ndërsa pjesa e poshtme, formës mashkullore. Shefi i dizajnit, tregon se kur pjesa e sipërme mbyllet është sikur dy pjesët bashkohen – kjo makinë ka të bëje me romancën dhe  është vetëm një model i prodhuar, transmeton lajmi.net.

A mund të besoni se kjo është makina më e bukur dhe më seksi e ndërtuar ndonjëherë. /Lajmi.net/