Ma trego ngjyrën që pëlqen, të tregoj kush je

Cila është domethënia e ngjyrave? Çka mund ta dallojë një person që e preferon një ngjyrë, në krahasim me një tjetër? Ngjyrat që janë më të përafërta me shijen e njeriut, apo ato që janë më larg, mund të zbulojnë disa aspekte të ndryshme të karakterit, ose korespodojnë me disponim, apo moment të jetës së…

Lifestyle

11/11/2013 16:00

Cila është domethënia e ngjyrave? Çka mund ta dallojë një person që e preferon një ngjyrë, në krahasim me një tjetër?

Ngjyrat që janë më të përafërta me shijen e njeriut, apo ato që janë më larg, mund të zbulojnë disa aspekte të ndryshme të karakterit, ose korespodojnë me disponim, apo moment të jetës së një personi.

Edhe temperamenti i njeriut mund të zbulohet nga zgjedhja e një ngjyre, njëjtë si qëndrimi dhe karakteri. Pra, më thuaj çfarë ngjyre preferon, ta them se kush je.