Lunacek i shpreh ngushëllime familjes së ish-kryeministrit Bajram Rexhepi

Raportuesja për Kosovën në Bashkimin Europian, Ulrike Lunacek, i ka shprehur ngushëllime familjes së ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi, i cili ndërroi jetë dje.

Lajme

22/08/2017 18:17

Lunacek u ka shprehur ngushëllim familjes dhe shoqërisë së Bajram Rexhepit, ish-kryeministrit të Kosovës.

“Shpreh ngushëllim të sinqertë familjes dhe shoqërisë së ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi; do të na mungosh me pikëllim si një pro-europian”, ka shkruar Lunacek në Twitter.