Të Infektuar: 71.344

Të Shëruar: 61.014

Të Vdekur: 1.627

Lumi Vjosë del nga shtrati

9:15 | 13 Janar 2021

Lumi Vjosë si rrjedhojë e prurjeve të larta gjatë mbrëmjes ka dalë nga shtrati.

Shirat janë rikthyer sërish në orët e para të mëngjesit, duke çuar nivelin e lumit në 7.05 metra. Lajmi është konfirmuar kjo nga prefekti qarkut dhe kreu i njësisë administrative.

Aktualisht niveli i Vjosës ka rënë me afro 55 centimetra duke arritur kuotën e 6.5 metrave.

Situata vijon të jetë e qetë teksa pritet të ulet edhe më tepër niveli i lumit.