Lumbardhi erdhi me aeroplan: Kader del ta pres në aeroport

Kaderi dhe Lumbardhi janë dy ish banorët e BBVK të cilën u dashuruan brenda asaj shtëpie. Pasi Lumi jeton jashtë Kosovës duket se është kthyer atje për disa ditë por nuk mundi të qëndroj edhe gjatë pa Kaderin. Dje, Kaderi publikoi një video duke u bërë gati për ta marrë Lumin në aeroport duke sjellur…

ShowBiz

01/03/2024 21:58

Kaderi dhe Lumbardhi janë dy ish banorët e BBVK të cilën u dashuruan brenda asaj shtëpie.

Pasi Lumi jeton jashtë Kosovës duket se është kthyer atje për disa ditë por nuk mundi të qëndroj edhe gjatë pa Kaderin.

Dje, Kaderi publikoi një video duke u bërë gati për ta marrë Lumin në aeroport duke sjellur edhe pamjet kur u takuan.

Kjo video u pëlqye mjaft shumë nga fansat e dyshes.

YouTube player