Lumbardhi dhe Azemi marrin “shuplakë” nga Alba: Gazetarja analizon se çka po zihet në BBVK

Show emisioni Big Brother Vip Kosova tani më është në kulmin e saj. E për këtë çështje gazetarja e lajmi.net ka bërë një analizë për zhvillimet e fundit në këtë emision, shkruan lajmi.net. Ajo analizon në detaje disa nga raportet intime dhe personale të disa banorëve aty./Lajmi.net

ShowBiz

09/11/2023 21:15

Show emisioni Big Brother Vip Kosova tani më është në kulmin e saj.

E për këtë çështje gazetarja e lajmi.net ka bërë një analizë për zhvillimet e fundit në këtë emision, shkruan lajmi.net.

Ajo analizon në detaje disa nga raportet intime dhe personale të disa banorëve aty./Lajmi.net