Luana dhe Marina i kanë edhe dy motra (Foto)

Janë katër motra. Me shumë sharm, të bukura.

ShowBiz

07/02/2016 14:25

Dy prej tyre kanë zgjedhur televizionin, ndërsa të tjerat jetën e kanë më të thjeshtë.Deri tash i kemi njohur vetëm Marinën e Luanën: njëra prezantuese shumë e pëlqyer e ekranit televiziv, ndërsa tjera këngëtare shumë e pëlqyer e publikut.

Në këtë foto do i njohim jo vetëm edhe dy motrat tjera, por edhe nënën e tyre, e cila, pa dyshim, është krenare për vajzat që i ka rritur dhe i përjeton sukseset e tyre.