Libanezët kapin zogun “spiun” të Izraelit (Foto)

Autoritetet libaneze menduan se kapën një zog spiun të Izraelit, por e kuptuan se zogu ishte thjesht nën monitorimin e mbrojtësve të mjedisit.

Bota

27/01/2016 15:52

Zogu grabitqar u kap në qytetin Bint Jbeil. Në fakt zogu vinte nga Izraeli dhe pajisjen ia kishin vendosur shkencëtarët e Universitetit të Tel Avivit.

Libanezët thonë se kanë kapur në të shkuarën zogj spiunë të Izraelit.

aa

aaa