Ledri me të dashur

Në rrjetin social Instagram të Ledrit mund të shikoni fotografitë e shumta që kanë postuar çifti së bashku, ku aktualisht janë në Amstërdam. Vajza me të cilën është lidhur Ledri, është Dua Lipa, një modele e re e tregut botëror, e cila jeton në Londër por është Kosovare. Thuhet se çifti janë në lidhje tash…

ShowBiz

21/10/2013 10:11

Në rrjetin social Instagram të Ledrit mund të shikoni fotografitë e shumta që kanë postuar çifti së bashku, ku aktualisht janë në Amstërdam.

Vajza me të cilën është lidhur Ledri, është Dua Lipa, një modele e re e tregut botëror, e cila jeton në Londër por është Kosovare.

Thuhet se çifti janë në lidhje tash e disa muaj, mirëpo tani e kanë bërë publike.

Ndryshe, Ledri ka lënë muzikën dhe nuk merret më me hip-hop. Sidoqoftë, vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes.