Lamborghini Huracán LP610

Lamborghini si gjithnjë i shpejtë dhe i zëshëm, ndërsa Miami është caktuar vendi ku do të prezantohet, Huracán Spider është i shkëlqyer.

Auto & Tek

08/02/2016 14:02

Miami një qytet i njohur për hotele, femrat me gjoks të gjerë, skenë të gjallë të artit, dhe pasurinë spektakolare të jetesës, Lamborghini nisur nga ky fakt thotë se është vendi më i mirë për të bërë xhiro në rrugët e saj.

2016 Lamborghini Huracan Spyder

Spyder përmban një motor 5.2-litra V10, i cili prodhon 602-kuaj-fuqi, me shtatë shpejtësi automatike, i cili po ashtu ka në funksion të gjitha rrotat.

2016 Lamborghini Huracan Spyder

Brendia e tij ka disa elemente të veçanta që i bëjnë të jo më pak ekstreme duke filluar nga ulëset prej lëkure.

2016 Lamborghini Huracan Spyder

Huracán LP610-4 Spyder arrin këtë pranverë me një çmim fillestar prej 267.545 dollarësh, dhe ne jemi relativisht të sigurt për disa nga të parët do të gjejnë rrugën e tyre në Miami.

2016 Lamborghini Huracan Spyder

Ju mund ti shihni foto e këtij modeli:

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder

2016 Lamborghini Huracan Spyder