Të Infektuar: 1047

Të Shëruar: 794

Të Vdekur: 30

Lamborghini dhe Bentley ndihmojnë në ngritjen e vetëdijes për kancerin e gjirit

20:13 | 24 Tetor 2014

Në ngritjen e vetëdijes për kancerin e gjirit

Super-veturat duken mjaft bukur në ngjyrë rozë.

Ne kemi parë Bentley rozë më parë, por padyshim se ky është Lamborghini Huracan i parë në botë që është me ngjyrë rozë.

Të ngjyrosur në ngjyrë rozë për ‘Ngritjen e Vetëdijes për Kancerin e Gjirit’, super-vetura italiane i është bashkangjitur veturave të Bentley – Flying Spur dhe Continental GT Speed, duke u dokur si ‘femra’, të punuara nga Imperial Collection, transmeton Lajmi.net.

Pamjet e veturave janë mahnitëse, dhe duket se do t’u pëlqejnë shumë femrave.