Lajmi i Fundit: Qeveria e Kosovës mblidhet urgjentisht në orën 18

Burime të lajmi.net thonë se pas takimit të krerëve më të lartë të shtetit, presidentit, kryeparlamentarit dhe kryeministrit, qeveri do të mblidhet për të dërguar urgjentisht në Kuvend marrëveshjen BE-Kosovë për vazhdimin e mandatit të EULEX-it.

Lajme

13/06/2016 17:08

Qeveria e Kosovës pritet të mblidhet urgjentisht pas një ore.

Burime të lajmi.net thonë se pas takimit të krerëve më të lartë të shtetit, presidentit, kryeparlamentarit dhe kryeministrit, qeveri do të mblidhet për të dërguar urgjentisht në Kuvend marrëveshjen BE-Kosovë për vazhdimin e mandatit të EULEX-it.

Lajmi.net do t’ju mbajë të informuar për zhvillimet në mbledhjen e qeverisë. /Lajmi.net/