Ky gabim që bëni me vetullat po i prish ato dhe nuk e kuptoni

11:09 | 8 Dhjetor 2021

Ja çfarë zbuluan ekspertët.

Shpesh kur i heqim vetullat bëjmë gabime të mëdha pa e ditur. Fillimisht do të bënit mirë t’i hiqnit ose pastronit ato vetëm tek persona që janë profesionistë.

Pikë së pari ato do t’ju këshillojnë që heqja me pe ose me dyll e vetullave nuk është shumë e këshillueshme pasi këto 2 produkte bëjnë që pas disa kohësh qimet të mos dalin më në vende të caktuara.

Së dyti gabimi më i madh që bëhet është në momentin kur i presim vetullat vet në shtëpi.

Ka njerëz që i zgjaten vetullat njësoj si edhe flokët kështu që i duhet t’i presin patjetër por përpara pasqyrës, kur janë vetëm bëjnë gabimin që i presin duke i krehur sipër. Nëse doni të bëni vetë një veprim të tillë bëni mirë t’i krihni ato për poshtë e më pas të vazhdoni me prerjet pasi kjo mënyrë do t’ju ndalojë së  bëri gabime që nuk rregullohen më. /Lajmi.net/