Ky Brabus i ri-dizajnuar ju lë pa fjalë (Foto)

Brabus G63 si version i rregullt AMG, duket mjaft i bukur në ri-dizajnimin që i është bërë kohët e fundit.

Auto & Tek

26/10/2015 22:27

Përderisa teknikisht ofron vozitjen më të mirë në këtë segment, është e pamundur të mos e shohësh madhështinë e kësaj veture nëse ulesh prapa timonit të saj.

Përderisa ky është një model i vitit 2013, Brabus ka 544PS dhe 800Nm. Kur Brabus e prezantoi për herë të parë modelin G63, vetura kishte një set të rrotave ndryshe nga këto aktualisht.

Tani vetura është pajisur me rrota 22” AVD.1 dhe duket mjaft e bukur për t’u parë. Shikojeni edhe vetë:
adv1-merc-g63-3adv1-merc-g63-2