Kurti aludoi në “zhdukje të opozitës” nëse mbahen zgjedhjet: Deputetët dhe qytetarët e shohin ndryshe

Kryeministri Albin Kurti në një konferecë që pati sot për media pas ardhjes nga Brukseli, u kap në shumë tema. I pyetur se pas dështimeve të njëpasnjëshme në Bruksel, a e ka në mendje dorëheqjen dhe shkuarjen në zgjedhje, ai tha se nuk e bënë këtë pasi që sipas tij opozita e vendit do të…

Lajme

18/09/2023 19:21

Kryeministri Albin Kurti në një konferecë që pati sot për media pas ardhjes nga Brukseli, u kap në shumë tema.

I pyetur se pas dështimeve të njëpasnjëshme në Bruksel, a e ka në mendje dorëheqjen dhe shkuarjen në zgjedhje, ai tha se nuk e bënë këtë pasi që sipas tij opozita e vendit do të “zhdukej”.

E për këtë para lajminet kanë folur deputetët dhe qytetarët.

Ata kanë mendime të ndryshme rreth asaj që ka thënë shefi i qeverisë./Lajmi.net