Kryqi mbi Shkup ndriçohet nga rusët

Kryqi mbi malin në lindje të Shkupit (Vodno) do të ndriçohet më fort pas rinovimit me teknologjitë LED.

Lajme

20/01/2015 17:29

Projekti është financuar nga kompania Balkan Energy Group dhe nga zyrtari rus Leonid Lebedov, në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit.

Zyrtari rus, i cili është anëtar i Këshillit të Kuvendit Federal të Rusisë, ka ndarë rreth 200 mijë euro për këtë projekt.